Сумська компанія «Роад Констракшн» працює на 30% ефективніше, ніж національні конкуренти

05.02.2019

Лідер у галузі дорожнього будівництва «Роад Констракшн»підтверджує свою ефективність на всеукраїнському рівні. У порівнянні з національними конкурентами сумська компанія працює із більшою економічною доцільністю.

Так, кілька днів тому в інтерв’ю УНІАН міністр інфраструктури України Володимир Омелян назвав вартість проведення капітального ремонту та будівництва автомобільних доріг країни в минулому році. За його словами, вартість середнього ремонту становить від 10 до 20 млн гривень за один кілометр, а капітальне будівництво з нуля дороги першої категорії — 1,5-2 млн євро.

«Це — найдешевша ціна у Європі, найближче за цінами до нас Болгарія, вона будує автобани від 3 млн євро», — повідомив міністр.

У ТОВ «Роад констакшн», підбиваючи підсумки за 2018 рік, визначили, що вартість середнього ремонту нижча за національні показники майже на 30% і складає в межах 7 мільйонів гривень за кілометр. При цьому якість послуг ніяк не поступається, а й часто навіть є вищою, тим паче, що на роботу в компанії дають 10-річну гарантію.

«Така різниця у ціні з вигодою для наших замовників пояснюється перш за все тим, що керівництво компанії надзвичайно велику увагу приділяє модернізації виробництва, впровадження нових технологій та побудови компанії практично замкнутого циклу. Тобто, ми не тільки надаємо послуги із ремонту та будівництва доріг – ми самі виробляємо більшість необхідних для цього будівельних матеріалів, маємо цілий арсенал унікальної спеціалізованої техніки, маємо свою дослідницьку лабораторію та постійно займаємось підвищеннями кваліфікації персоналу компанії.

Усі ці інвестиції у людські та матеріальні ресурси і дозволяють «РОАД КОНСТРАКШН» пропонувати вигідні ціни, які на 30% є нижчими від загальнодержавних», — йдеться у повідомленні на сторінці компанії у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: