Сумчани вимагають відновити аеропорт для з’єднання з Європою

06.02.2019

В єдиній системі місцевих петицій з’явилася пропозиція від сумчанина з вимогою відновити сумський аеропорт для сполучення з одним із великих європейських аеропортів”.

“Аеропорт “Суми” – це комунальне підприємство Сумської обласної ради, що витрачає грощі з нульовим результатом. Міська влада має наполягати на його відновленні і має допомогти з цим обласній владі заради мешканців Сум.

В Суми дуже важко та незручно діставатися з інших міст та країн. Це мінус не лише для мешканців міста, але й великий мінус для інвестиційної привабливості всієї Сумської області. Переїзд з Києва на розбитій маршрутці такими ж розбитими дорогами занадто довгий, незручний та відверто шокуючий для іноземців, які б могли інвестувати в наш регіон, але дивляться на нього як на щось дике та занадто далеке. Звичайно, що переліт Суми-Київ сьогодні скоріш за все буде нерентабельним. Але літак 1-2 рази на тиждень до європейського міста, де є великий аеропорт з можливістю пересісти на інші рейси майже в будь-яке інше місто, точно користувався б популярністю, і під’єднав би Суми до всього світу”, – пише Андрiй Мi, автор петиції.

Почали збирати підписи 6 лютого, а до кінця збору підписів залишилося 45 днів. Петицію вже підписали 9 осіб з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: