Стало відомо, чому із сумської школи втік учень без одягу

07.02.2019

Як ми повідомляли, 30 січня патрульна поліція Сум отримала інформацію про те, що з однієї із сумських шкіл прямо під час уроків втік учень. При цьому верхній одяг він залишив у школі, а на вулиці було досить холодно. Якийсь час вчителі намагалися самостійно розшукати хлопчика, але їм це не вдалося.

Правоохоронці поїхали до нього додому, але його там не виявилося. Тоді вони стали опитувати перехожих по шляху проходження хлопчика від школи до його будинку — чи не бачив хто школяра без верхнього одягу? І це дало свій результат. Одна з жінок показала, в який бік кілька хвилин тому йшов схожий за описом школяр. Хлопчик, помітивши поліцейських, злякався і почав тікати, але потім все ж зупинився, і патрульним вдалося його заспокоїти. У результаті дитина благополучно повернулася додому.

Але що ж спонукало хлопчика на такий вчинок? У прес-службі ГУНП розповіли, що співробітники відділу ювенальної превенції також брали активну участь у пошуку хлопчика, але про причини його вчинку промовчали, давши зрозуміти, що криміналу немає.

Але вдалося дізнатися, що в той день у школі кілька учнів хуліганили в туалеті, і, коли туди зайшов учитель, там у цей момент знаходився вказаний школяр. Його, швидше за все, звинуватили у співучасті. У результаті хлопчик в пориві емоцій втік. Тільки потім у школі розібралися в тому, що трапилося, і встановили, що він не має до хуліганських дій ніякого відношення.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: