Шостка дивує фестивалем снігових фігур

07.02.2019

Сьогодні, 7 лютого, у Шостці проходить традиційний міський конкурс снігових фігур. Його проводять вже протягом 10 років.

У конкурсі снігових фігур беруть участь команди установ, організацій, підприємств, навчальних закладів міста. Вони представили на суд журі 16 робіт.

Команда дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки «Патріот» підійшла креативно і зліпила ляльку Лолу (LOL Surprise,). Для дорослих — це порожній звук, а у дітей Лола дуже популярна. Лялька з’явилася в продажу в 2016 році і здобула популярність по всьому світу.

У Шостці її виліпили зі снігу, на що знадобилося більше 4 годин. «З огляду на погоду, довелося нелегко, але ми впоралися», — каже тренер «Патріота» Олександр Куниця.

Кілька команд були в тренді — вони виліпили символ цього року. Явним претендентом на перемогу є відділ культури. Команда, куди входили працівники краєзнавчого музею, ЦКиД, школи мистецтв, Арт-центру, зліпила типажного дикого кабана, що стоїть біля пенька, біля якого розсипані жолуді.

Не так далеко від кабана, розташувалася сніжна фігура симпатичної свинки, поруч — знаки у вигляді долара. Напевно, автори розраховують, що 2019 рік — рік Жовтого земляного Кабана (Свині) — видасться для Шостки грошовим.

Підсумки міського конкурсу снігових фігур будуть оголошені на святі Масляної на початку березня.

http://shostka.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: