Вдову вбитого Анатолія Жука хочуть взяти під варту

07.02.2019

Клопотання про обрання запобіжного заходу Анні Жук, підозрюваній у вбивстві свого чоловіка, політика Анатолія Жука, сьогодні, 7 лютого, розглядав Зарічний районний суд м. Суми.

Прокурор Богдан Волобуєв просить призначити жінці в якості запобіжного заходу тримання під вартою без права на заставу. Засідання відбувається у закритому режимі. Про це клопотав прокурор з тих мотивів, що під час розгляду клопотання озвучуються подробиці особистого життя подружжя.

Клопотання розглядається без самої Анни Жук, адже вона, за даними прокуратури, виїхала до Росії до того, як їй оголосили підозру у вбивстві чоловіка. Через необхідність витребувати документи у Державної прикордонної служби суддя Ірина Климашевська перенесла судове засідання на 22 лютого.

Нагадаємо, Анатолія Жука вбили у дворі його будинку 2 серпня 2018 року двома пострілами – у голову і спину. Прокуратура підозрює, що вбивство скоїла дружина Анатолія Жука – Анна з особистих мотивів. Друзі ж убитого вважають, що вбивство могло бути скоєним через активну політичну діяльність Анатолія Жука. Він був одним із основних опозиціонерів до діючої у Сумах міської влади. Був депутатом Сумської міської ради минулого скликання, очолював міський департамент містобудування і земельних відносин.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: