Дружина мера Глухова — у суді

07.02.2019

6 лютого відбулося засідання Київського апеляційного суду. Олена Терещенко подала апеляційну скаргу на рішення Шевченківського районного суду, згідно з яким повинна була сплатити громадянці Розовик компенсацію в розмірі 50 000 грн за «очорнення честі, гідності й ділової репутації».

Її скарга була частково задоволена, хоча вона сподівалася, що суд скасує рішення Шевченківського суду.

Олена Терещенко коментує ситуацію на свій сторінці у Фейсбук:

«…судді ЧАСТКОВО задовольнили нашу апеляційну скаргу на рішення Шевченківського районного суду та ВИЗНАЛИ, що нарахована суддею Притулою компенсація у розмірі 50 000 грн., яку я маю сплатити правопорушникам за нібито нанесену їм моральну шкоду, НЕ ОБҐРУНТОВАНА ЖОДНИМ ДОКУМЕНТОМ!

Тобто це означає повний «зашквар» судді Шевченківського суду пані Притули, яка просто на «рівному місці» виписує подібні рішення і ніяк за них не відповідає! І звісно за це Апеляційному суду я вдячна, але сподівалася, що він скасує протиправне рішення Шевченківського суду, т.я. моральна шкода взагалі не обґрунтована.

Апеляційний суд рішення Притули не скасував, а лише зменшив розмір компенсації, що належить мені сплатити громадянці Розовик (яка не лише самовільно захопила берег Дніпра в Оболонському районі м. Києва, а й самовільно його забудувала) нібито за «заплямування» моїми діями її «честі, гідності та ділової репутації».

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: