Для юнака пошук екстриму в супермаркеті закінчився криміналом

08.02.2019

До Шосткинського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся керуючий одного із супермаркетів міста. Чоловік розповів, що, переглядаючи записи з відеокамер, встановлених у торгівельній залі, він помітив парубка, який кілька разів заходив до їхнього магазину і брав з полиць дорогі алкогольні напої. Проте за жоден із них не розраховувався. Сума завданих таким чином збитків складає понад 700 гривень.

Перевірку провели дільничні офіцери поліції, які, переглянувши відео, впізнали місцевого 17-річного хлопця. Коли ж останнього знайшли та опитали, він зізнався у скоєному, пояснивши свої вчинки «спортивним інтересом»: зможе він одурити охорону крамниці чи ні. Викрадений першого разу лікер він розпив зі своїми подружками, а викрадений наступного разу віскі заховав вдома.

Наразі у відношенні юнака поліцейські відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 та 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статі передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: