Заступник мера Сум дав коментар після ДТП

08.02.2019

Заступник міського голови Сум Олександр Журба розповів подробиці вчорашньої аварії, яка сталася на Чернігівщині, в якій постраждав він та директор ТОВ «Сумитеплоенерго» Дмитро Васюнін.

— Розкажіть, як сталася аварія. Скільки людей було в вашій машині?

– Ну, перш за все, почнемо з того, що ми їхали в Київ з Сум на нараду в НКРЕКП. Було запрошення з НКРЕКП прибути на нараду мені, директору «Сумитеплоенерго» і в тому числі. Я їхав туди не тільки по цьому питанню щодо теплопостачання міста, питання там були пов’язані і з захороненням побутових відходів, по роботі «Міськводоканалу» і так далі. Що трапилося? Ми коли уже на 141-му кілометрі їхали, на нас дуже швидко вискочила машина, її розвернуло просто. Це зустрічна машина була, Chevrolet Lacetti, і водій нашого автомобіля почав повертати вправо. Але ми вже не могли уникнути цього зіткнення, й сталася ДТП. Машину винесло на нашу зустрічну смугу.

– Скажіть, якісь травми є?

– У водія «Сумитеплоенерго» два переломи  – кисті й ближче до п’ятки перелом. А у мене і директора «Теплоенерго» забої. До нас відразу приїхала швидка, тому що в авто, у людей в Chevrolet Lacetti дуже тяжкі переломи. І їх зразу забрали й відвезли в реанімацію. Нас теж швидка забрала в лікарню. Зробили рентген, УЗД внутрішніх органів, взяли кров. Ми попросилися, сказали, що зараз наша машина відвезе нас в Суми, тому що не було сенсу там залишатися. Забої були, але пошкоджень ніяких немає. Ми приїхали, прийшли в ЦМЛ, показали документи, виписки, нас обстежили. Я написав розписку, що відмовляюся від госпіталізації, а директор «Сумитеплоенерго» там залишився на дообстеження.

– То вас в машині було троє?

– Так, нас в машині було троє. У тій машині, яка вискочила, на нашу сторону, було двоє.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: