Жителі сумської п’ятиповерхівки: «За 45 років — жодного ремонту»

08.02.2019

Сумчани з будинку на вулиці  Роменській, 90, скаржаться на дірявий дах та підтоплення. Багатоповерхівці вже 45 років, але її жодного разу ніхто не ремонтував: ні капітального, ні поточного ремонту не було. Хоча за комунальні послуги сплачують вчасно.

Куди тільки не зверталися сумчани, але реакції ніякої. Містяни самостійно робили косметичний ремонт будинку, але потрібно зробити набагато більше: ремонт даху і мереж водовідведення.

«Я особисто неодноразово звертався в письмовій і усній формі в департамент комунального майна, у ЖЕК. І мешканці ось стоять поряд, але реакції ніякої: під’їзди заливає, квартири заливає, платимо ми регулярно все і вчасно», — говорить Григорій, мешканець будинку.

У ТОВ «Коменерго-Суми» (обслуговуюча організація), наголошують – капітальний ремонт проводить департамент інфраструктури.

«З приводу протікання покрівлі: роботи заплановано на весну, оскільки за нинішніх погодних умов виконати ці роботи неможливо. Ми робимо лише поточний ремонт, в повному обсязі мережі замінити немає можливості, тобто необхідно обирати, або покрівлю ремонтувати, або ж замінювати мережі. Частково міняємо, протікання усуваємо в будь якому випадку», — повідомила Інна Босенко, директор ТОВ «Коменерго-Суми».

sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: