Мерія Сум судиться з донькою екс-нардепа

11.02.2019

Сьогодні, 11 лютого, у Ковпаківському райсуді м. Суми, відбулося судове засідання за позовом Сумської міськради та гімназії №1 про звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки.

Мова йде про скандальну ділянку за адресою вулиця Засумська, 3/1, розташовану на території першої гімназії та 12-ї школи. Відповідачем у справі є Тетяна Василенко і ФОП Крамаренко Ольга Іванівна.

Остання є дочкою Івана Сідельника —  народного депутата України 5-го і 6-го скликань від «Блоку Юлії Тимошенко», який протягом 10 років очолював Сумську обласну організацію «ВО «Батьківщина». У 2010-му він був виключений із фракції «БЮТ» у Верховній раді за співпрацю із тодішньою коаліцією регіоналів.

Ольга Крамаренко в судове засідання не з’явилася. Представник іншого відповідача  — Тетяни Василенко —  юрист Віталій Глянцев клопотав про закриття провадження, бо, на його думку, ця справа потрапляє під юрисдикцію Господарського суду. Інший відповідач на судове засідання не з’явилася. Суддя Ольга Катрич відмовила у задоволенні клопотання та призначила наступне судове засідання на 10 годину 21 лютого.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: