Сумчани пропонують створити сонячну електростанцію для тролейбусів

11.02.2019

Відповідна петиція зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій.

«Так як вартість електрики з кожним роком збільшується та постійно збільшується вартість проїзду в тролейбусах, а тролейбусне управління (на вул. Харківська, 113) повністю залежить від електроенергії, що призводить до підвищення ціни квитка, великих щорічних субвенцій з міського бюджету — пропоную залучити інвесторів та побудувати сонячну електростанцію в депо, на території КП СМР «Електроавтотранс».

В данному випадку це дасть змогу сумському тролейбусному управлінню (КП СМР «Електроавтотранс») стати частково енергонезалежними, знизить загальну собівартість електроенергії, а також якщо спорудити сонячні панелі не тільки на даху цехів, а і над територією стоянки тролейбусів, вирішить проблему зберігання рухомого складу під відкритим небом!

Також ця петиція дасть відповідь на питання — чи заінтересована сумська влада та керівництво КП СМР «Електроавтотранс» в розвитку тролейбусного управління та в тому, щоб зробити тролейбусний траснопорт м. Суми більш доступним та вигідним для сумської громади.

Зробимо громадський транспорт дійсно екологічно чистим, більш доступним та вигідним!», — пише автор петиції Шевченко Володимир Володимирович.

Дата початку збору підписів: 11 лютого 2019 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 11 лютого петицію підписали 1 особа з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: