У справі першого заммера Сум Войтенка допитали потерпілих

12.02.2019

Сьогодні, 12 лютого, в Зарічному районному суді Сум продовжився розгляд справи за обвинуваченням Володимира Войтенка у грубому порушенні законодавства про працю. А саме прокуратура звинувачує його у незаконному звільненні працівників Департаменту містобудування і земельних відносин, який очолював Анатолій Жук.

У суді допитали двох потерпілих – Віталія Глянцева і Олександра Шульгу. Обидва вважають, що їхнє звільнення було незаконним. Віталій Глянцев після ліквідації Департаменту пішов із органів місцевого самоврядування, де працював з 2008 року. Олександру Шульзі вдалося поновитися через суд. У ліквідованому Департаменті він був начальником відділу, зараз же працює завідувачем сектору Управління архітектури і містобудування. Олександр вважає, що Департамент не можна було ліквідувати і що треба було просто провести його реорганізацію.

А на думку Віталія Глянцева, ліквідація Департаменту мала на меті звільнити тих, хто був в опозиції до влади.

Головою ліквідаційної комісії цього Департаменту і був перший заступник Сумського міського голови Володимир Войтенко, якого тепер судять за незаконне звільнення працівників.

Наступне судове засідання призначили на 1 березня на 13.00.

http://sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: