У Глухові «буксує» медреформа

13.02.2019

У Глухові позачергове засідання сесії, на яке виносилось питання зміни статусу Глухівської ЦРЛ на комунальне некомерційне підприємство «Глухівська міська лікарня», не відбулось через відсутність кворуму. В реєстраційному списку підтвердили свою готовність працювати на громаду лише декілька депутатів від коаліції.

Питання перетворення лікарні на некомерційне підприємство виноситься на розгляд депутатів уже не вперше. Прийняття рішення щодо подальшої долі медзакладу вчергове саботує опозиція — Воля народу, Укроп, БПП.

«Тож, на сьогодні питання збереження статусу Глухова, як центру госпітального округу залишається під великим сумнівом, адже Путивль, Кролевець, Шостка і Конотоп давно вже перетворили свої медичні заклади в комунальні некомерційні підприємства. Тому цілком імовірно, що Глухівський госпітальий округ так і залишиться лише мрією глухівчан,а наша лікарня буде перепрофільована в хоспіс, або ж повністю припинить своє існування, бо фінансувати її лише за рахунок міського бюджету неможливо», — повідомляють у міськраді.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: