Геннадій Дорошенко привітав юних футболістів Сумського району

14.02.2019

Минулими вихідними у спортивному комплексі СумДУ були зіграні фінальні матчі Кубку Сумського району з футзалу серед юнаків 2006 – 2007 року народження, повідомляє сайт Сумської районної державної адміністрації.

У змаганнях взяли участь вісім команд Сумського району, кращі чотири — пройшли до фіналу: «Степанівка – 1», «Стецьківка», «Бездрик», «Факел» В. Чернеччина. У ході запеклої боротьби визначились призери та переможець змагань ІVмісце – команда « Стецьківка», ІІІ місце — команда «Факел» В. Чернеччина, ІІ місце – команда «Бездрик» і володарем Кубку Сумського району стала команда «Степанівка -1».

Привітати та нагородити юних футболістів завітали голова Сумської районної державної адміністрації Геннадій Дорошенко та голова Федерації футболу Сумської області Андрій Прохорович. Команди отримали кубки, медалі та пам’ятні призи. Відзнаки отримали кращі гравці команд та тренери.

За підсумками Кубку визначились: кращий воротар – Юрченко Назар (Степанівка -1), кращий бомбардир – Варуха Єгор (Степанівка – 1), кращий гравець – Підлужний Олександр («Факел» В.Чернеччина).

Наприкінці юні спортсмени разом зі своїми тренерами сфотографувалися з гаслами «Чекаємо на повернення» та «Ми з вами» на підтримку незаконно затриманих військових моряків.

Підготували та провели захід Сумська районна федерація футболу на чолі з Альбертом Малгамовим та відділом молоді та спорту Сумської районної державної адміністрації.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: