Вночі на Сумщині горів виробничий цех

15.02.2019

14 лютого о 01:06 до рятувальників надійшло повідомлення, що по вул. Покровська в с. Грунь Охтирського району горить цех з переробки рослинної олії. На місце події одразу прибули місцеві пожежні команди з сіл Грунь, Куземин, Комиші та добровільний пожежно-рятувальний пост с. Чупахівка.

Подолавши відстань у 27 км, з районного центру прибули 2 відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини. Через несвоєчасність виклику на момент прибуття вогнеборців полум’я охопило дах на значній площі, також починали палати ємності, в яких знаходилась олія. Окрім можливості поширення вогню на складські приміщення, існувала загроза перекидання полум’я на житлові будинки, які знаходились на відстані 10 м від об’єкту, що горів.

Підвіз води проводився від пожежного гідранту, який знаходився на відстані 300 м від місця події. Використавши до 40 т води та 485 л піноутворюючої рідини, о 03:29 пожежу локалізували, о 05:47 ліквідували. Вдалося врятувати складські приміщення із сировиною та не допустити перекидання вогню на житлові будинки.

Внаслідок пожежі пошкоджено дах на площі до 500 кв. м, 5 маслопресів. Причина пожежі на даний момент встановлюється, повідомляє Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: