У Сумах затримали двох молодиків із наркотиками

15.02.2019

Днями, патрулюючи вулицю Плодову, інспектори патрульної поліції виявили молодого чоловіка, який своєю поведінкою викликав у них підозру. Інтуїція не підвела, адже під час проведення поверхневої перевірки у 28-річного чоловіка патрульні виявили поліетиленовий пакетик із порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну, а також дві трубки, ймовірніше за все, для її вживання.

Охоронці порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.

Чекаючи працівників відділку поліції, повз патрульних проходили декілька чоловіків, які порушували громадський порядок. Поліцейські зробили їм зауваження, і вже під час спілкування помітили, що один із них дуже нервує. До того ж було помітно, що він добре знайомий із чоловіком, якого щойно затримали патрульні. Зрозумівши, за що його знайомого зупинили інспектори, і те, що на місце їде слідчо-оперативна група, 23-річний мешканець Сумського району різко почав йти від місця події. Патрульні зупинили його. Згодом з’ясувалося, чому він так себе поводив — під час поверхневої перевірки в нього також виявили схожий на попередній поліетиленовий пакетик із порошкоподібною речовиною, ймовірно наркотичного походження, та трубку для її вживання.

За даним фактом, відносно кожного з чоловіків, слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: