Мер Сум висловився щодо стадіону «Авангард»

18.02.2019

Про подальшу долю стадіону «Авангард» говорили сьогодні, 18 лютого, на апаратній нараді в Сумській міській раді.  Раніше стало відомо, що стадіон реконструювали за стандартами РФ: проектно-кошторисна документація була складена російською мовою, а окремі розділи містили інформацію, що обладнання відповідає стандартам, встановленим вимогами російського законодавства.

Мер Олександр Лисенко нагадав, що на реконструкцію «Авангарду» з міського бюджету  виділено 8 мільйонів гривень.

«Ще коли я був депутатом, я не раз чув від колег, від колишнього мера, що потрібно відновити «Авангард». І ми почали робити це. І хочу вас запевнити, нас ніхто в цьому не зупинить. Завтра буде брифінг, на якому начальник УКБ Віталій Шилов, відповідальний за реконструкцію стадіону, все розповість і покаже всі проекти, як ми будемо реконструювати і що для цього потрібно. Ми заклали в бюджет 8 мільйонів. Сподіваємося, що будуть ще кошти з державного фонду. І ми повинні його в цьому році закінчити», — сказав міський голова.

Нагадаємо, екс-начальник обласного управління молоді та спорту Діма Лантушенко усіма силами намагався лобіювати реконструкцію стадіону і навіть категорично наполягав на виділенні додаткових мільойнів поверх контракту для БК «Федорченко».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: