За вбивство новонародженої доньки жительці Сумщини дали три роки

18.02.2019

Трагедія сталася на Сумщині в травні минулого року. Мешканка села Андріяшівка, маючи одну позашлюбну дитину, ретельно приховувала другу вагітність від родичів і знайомих. На облік у жіночу консультацію вона не ставала, медоглядів не проходила, пише Експрес.

Коли відчула, що наближаються пологи, пішла у двір, недалеко її будинку, і там у літній кухні народила дівчинку вагою 2900 грамів. Розірвала пуповину і накрила обличчя дитини ганчіркою, перекривши можливість дихати. У результаті таких дій новонароджена дитина померла.

Через деякий час жінка повернулася в покинутий будинок, щоб переконатися, що ніхто туди не заходив, але до тіла не наближалася.

Немовля знайшла сусідка, яка шукала своїх курей. Вона зайшла в літню кухню і виявила мертве тільце. Дитина була загорнута в рушник і прикритий старим одягом.

На суді жінка зізналася в скоєному і щиро розкаялася. Пояснила, що про вагітність боялася сказати матері, тому так поступила з немовлям. Додала, що при народженні дитина не кричала. Тому обвинувачена була впевнена, що дитина народилася мертвою.

Жінку визнали винною в скоєнні злочину, передбаченому ст. 117 КК, і позбавили волі на три роки з дворічним випробувальним терміном.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: