У Сумах зняли з рейсу небезпечний тролейбус

19.02.2019

Кілька днів небайдужий сумчанин намагався достукатися до відповідальних осіб КП «Електроавтотранс» та Сумського міськвиконкому з повідомленням про те, що тролейбус №163 експлуатується з грубим порушенням технічного стану автоматичних дверей, які можуть привести до трагедії. У цьому тролейбусі відбувається неконтрольоване відкриття дверей після початку руху, тобто після початку руху двері спочатку закриваються, а потім знову відбувається цикл їх відкриття-закриття, і так кожен раз.

Як стверджує чоловік, незважаючи на небезпеку для сумчан, КП «Електроавтотранс» не зняв 163-й тролейбус із маршруту до кінця дня 17 лютого і не відповів на попередження активіста.

Сьогодні, 19 лютого, КП «Електроавтотранс» повідомили, що, виявивши несправність у тролейбуса №163, профільна служба підприємства відразу склала відповідний акт та направила документ керівництву завода-виробника. Враховуючи, що термін гарантійного обслуговування тролейбусу не завершився, до Сум із Чернігова прибули представники ТОВ «Еталон Лізинг».

Станом на 19 лютого несправність повністю усунена. Наразі фахівці проводять контрольне обстеження «Еталону» перед випуском транспортного засобу в лінію.

regionews.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: