Фронтова історія кохання переросла у шлюб

20.02.2019

Родина Андрія та Альони з Глухова народилася на війні. Познайомилися вони у грудні 2016 року. Як згадує дівчина, майже одразу, як прийшла на службу в окремий батальйон 58-ї бригади, вподобала Андрія. Відтоді не розлучалися. Разом — і на військові полігони, і на війну.

Пропозицію своїй коханій Андрій зробив на центральній вулиці Глухова. Хлопець задав головне запитання: «Альоно, чи будеш моєю дружиною?». Звідки не візьмись із таксі заграла повільна музика, квіти, сльози щастя, здивовані такій несподіваній романтиці перехожі… Звичайно, дівчина відповіла «Так!» Після цього вони відправились у зону АТО оберігати спокій українців біля Кримського Луганської області.

Побралися закохані під час відпустки. Але відразу після весілля Андрій повернувся на «нуль» виконувати бойові завдання.

Улітку минулого року родина військових поповнилася донечкою Уляною. «Без нього важко… Постійно переживаємо. А ще дуже сумно, що він не бачить, як росте донька, як розвивається… Зате ми впевнені, що тут, у мирному місті, ми в безпеці, бо там нас оберігає наш найкращий тато і захисник!» – ділиться Альона, яка до декретної відпустки служила на посаді санінструктора медичного пункту батальйону.

Бажаємо родині палкого кохання, злагоди та миру!

kourier.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: