Глухівська РДА закупить дров на 1,5 млн

20.02.2019

Відділ освіти Глухівської районної державної адміністрації оголошує про початок приймання заявок для участі в тендері на закупівлю дров для опалення навчально-виховних комплексів Глухівського району. Про це повідомляється в оголошенні, розміщеному на електронному майданчику Zakupki.ua.

Планується придбати дрова твердих та хвойних порід, загальна кількість яких складає 1877 м куб. В оголошенні зазначається, що очікувана вартість закупівлі становить 1 408 046 гривень.

До участі в торгах запрошуються фізичні та юридичні особи, які зможуть забезпечити навантаження, доставку та розвантажування дров для опалення власним транспортом у навчально-виховні комплекси Глухівського району в замовленій кількості та асортименті відповідно до потреби замовника. Товар повинен бути поставлений до 15 грудня 2019 року.

Учасники подають тендерні пропозиції до 28 лютого 2019 року. При цьому вони враховують мінімальний крок пониження ціни, що становить 7 041 гривень. Початок аукціону – 1 березня 2019 року. Тендерна документація, умови проведення державних закупівель за посиланням.

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: