Депутати «Відродження» взяли участь в організації та проведенні чемпіонату України з дзюдо

20.02.2019

Депутати фракції «Відродження» в обласній раді взяли участь у організації та проведенні чемпіонату України з дзюдо серед молоді до 23 років. Змагання пройшли в легкоатлетичному манежі СумДУ, зібравши 256 дзюдоїстів із 22 областей України.

Під час вітальної промови очільник обласної ради Володимир Токар відзначив депутатів, які мають звання майстрів спорту з дзюдо і сьогодні активно допомагають юним дзюдоїстам: серед них — голова фракції «Відродження» в облраді, віце-президент обласної федерації дзюдо Олександр Будник і Заслужений працівник фізкультури і спорту, 25-разовий призер і чемпіон чемпіонатів України з дзюдо і самбо Юрій Меєрович.

Сумську область на змаганнях представили 18 спортсменів. Нагороди розіграли в 14 категоріях — по сім у чоловіків та жінок. Перша трійка переможців отримала звання майстра спорту України.

«Наші дзюдоїсти стають чемпіонами всеукраїнських та міжнародних змагань, тому ми створюємо всі умови, щоб їхні тренування були комфортними і сприяли новим перемогам», — відзначив Олександр Будник під час вручення нагород.

Нагадаємо, силами депутатів «Відродження» поступово поліпшуються умови для тренувань юних дзюдоїстів Сумщини. Тільки за останні 2 роки партійці спрямували близько 500 тисяч гривень із депутатських коштів на капремонт зали дзюдо КДЮСШ «Динамо». Оновлення приміщення триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: