Нацкорпус розпочав боротьбу з тіньовими доходами «Сумигазу» та його керівником Ткацьким

21.02.2019

За останній час до Національного корпусу звернулося багато сумчан, що неодноразово стикалися з неправомірними діями ПАТ «Сумигаз».

Працівники компанії регулярно нехтують законодавством України, договірними зобв`язаннями, проводять маніпуляції з нарахуванням, відкрито грабуючи населення.

ПАТ «Сумигаз» виставляв рахунки людям за послуги, які вже були оплачені субсидією. По області неодноразово траплялися випадки, що присилали платіжки за період 2014-2015 року нібито через несписанні субсидії. Проте з офіційної інформації субсидії були перераховані вчасно та у повному обсязі. Так люди вимушені були заплатити двічі за одну й ту саму послугу: один раз через субсидію, а другий – з власної кишені. Таким чином компанія отримувала подвійну оплату. Виникає питання куди ж пішли кошти? В кишеню корупціонеру та голові компанії Ткацькому?

Подвійна оплата:

Як виявилося, ПАТ «Сумигаз» за одну й ту саму послугу збирає кошти і з людей, і з облгазів. Населення сплачує не тільки за спожитий газ, а й за додаткові витрати компанії, що вже компенсуються облгазами. Тобто знову ж таки виходить подвійна оплата тих самих обсягів газу: населення та облгазами. Недивлячись на заборону Національної комісії здійснювати дані маніпуляції ПАТ «Сумигаз» продовжує надсилати подвійний рахунок людям. Звідси й страшні суми за послуги, які іноді дорівнюють більшій частині заробітної плати людей.

Тіньові доходи компанії ПАТ «Сумигаз»:

Голова компанії Ткацький Констянтин Володимирович не зупиняється на подвійних оплатах, грабунках людей та створює все нові махінації для прибутку. Він наказав створити особові рахунки побутових споживачів на фізичних осіб, яких насправді не існує для того, щоб надалі на такі рахунки списувати витрати природного газу, поставленого промисловим споживачам. Адже ціна закупки природного газу для населення значно нижче, ніж для промислового. Таким чином компанія і отримує незаконні прибутки, які Ткацький і кладе собі в кишеню.

Бюджет не отримує кошти через діяльність ПАТ «Сумигаз»:

ПАТ «Сумигаз» користуючись земельними ділянка на яких розташовують газопроводи, об’єкти нерухомості тощо, не оформлюють оренду на землю та в результаті не сплачують ані орендну плату, ані податок. Тобто місцевий бюджет не отримує кошти за те, що користуються їх власністю.

Бачимо з вище сказаного, що голова ПАТ «Сумигаз» Ткацький добре себе почуває та має як з держави, так і з простих людей, користуючись монопольним становищем компанії в області.

Мітинги людей, відверті порушення законодавства, подвійні тарифи, махінації щодо незаконних прибутків – Національний корпус бере справу під свій контроль. Слідкуйте за нашими новинами, далі буде…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: