У Сумах пропіарений мером новий ліфт зламався через три місяці

21.02.2019

Про це повідомила у Фейсбуці сумчанка Natalia Novak.

«Не можу підібрати цензурних слів!!! У той час, коли в СМР триває обшук у зв’язку із загибеллю немовляти в ліфті, наш ліфт став. Мій сусід півгодини просидів у темному ліфті! Наразі його ремонтують.

Ремонтують ліфт, який, курва, за понад 200 тис. грн. було “КАПІТАЛЬНО ВІДРЕМОНТОВАНО” за міською програмою лише 3 (три!!!) місяці тому! До нашого будинку “на урочисте відкриття” ліфтів приїжджав олександр Лисенко та говорив щось про “досягнення” у галузі ліфтового господарства.

Цікаво, що спеціально до його приїзду в трьох під’їздах зробили ремонт – та-да-даааам! – на перших поверхах!!! Так-так, пофарбували і побілили лише 1-й поверх !!! Ну, типу, для картінкі та відео. Та ж історія і з дверима ліфту – на першому поверсі встановили нові, а вище – просто пофарбували. Але то інша історія.

Важливо те, що я НЕ знайшла нашу адресу (ГК 72) у переліку будинків з ліфтами, що відповідають вимогам законодавства та дозволені до експлуатації. Це як? Якого… тоді запустили наші ліфти у трьох під’їздах?!! Ще й так пафосно – з камерами та “вдячними мешканцями”. Знаєте скільки у нас молодих мам у будинку?! Ви хочете нової трагедії?! Та нашому “сучасному європейському місту” точно пороблено!!!”», — написала Наталя.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: