Сумські науковці виготовили нові види їстівного посуду

21.02.2019

Команда науковців Сумського національного аграрного університету вдосконалила їстівний посуд від FoodBIOPack. Тепер у них є навіть чашечки для еспресо та їстівні соломинки, які витримують холодні та гарячі напої.

«Ми тут трохи вдосконалили наш їстівний посуд та столові прилади, які витримують окроп та залишаються міцними протягом тривалого часу. Наш посуд тепер однорідний за кольором, без здуття, а також має більш привабливий зовнішній вигляд. У асортименті з’явилися маленькі чашечки для кави еспресо об’ємом 50 мл та соломинки. Зараз це лише прототипи, але як майбутня нова лінійка від FoodBIOPack вони можуть мати продовження», – пишуть науковці.

Розробники їстівного посуду говорять, що вдосконалені столові прибори не потребують покриття із айсінгу або термостійкого шоколаду, бо зроблені за спеціальною рецептурою та технологією.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: