У Сумах рятувальники спускали замерзлу дитину з балкона

21.02.2019

20 лютого о 14:26 до Служби порятунку «101» від працівників патрульної поліції надійшла інформація, що дитині необхідна допомога.

За попередніми даними, у Сумах на вул. Харківська в дев’ятиповерховому будинку на балконі четвертого поверху виявився закритим хлопчик. Крики дитини про допомогу почули випадкові перехожі. Про це вони повідомили правоохоронцям, які з’ясували, що в квартирі, крім дитини, нікого немає.

На місце виклику прибули співробітники Служби порятунку на штабному автомобілі й автодрабина, по якій один із рятувальників Сергій Павлун піднявся на балкон. Його зустрів дуже замерзлий 9-річний хлопчик, одягнений лише у футболку, штани і шкарпетки. Він ледве міг вимовити, що сильно замерз і боїться висоти. Сергій заспокоїв хлопчика, і вони разом почали спускатися по сходах. Внизу рятувальник передав дитину своїм колегам разом із поліцейськими.

Патрульні відвели хлопчика до свого автомобіля, а небайдужі жителі принесли йому гарячого чаю. Лікарі екстреної медичної допомоги оглянули дитину. На щастя, госпіталізація не знадобилася. А хлопчика поліцейські передали його бабусі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: