Завгоспу ОДА, який побив лікаря, присудили 6 місяців арешту

21.02.2019

Зарічний районний суд м.Суми закінчив розгляд кримінального провадження стосовно сумчанина, який 24 листопада 2017 року побив лікаря Сумської міської лікарні №5 на робочому місці.

Нагадаємо, чоловік, якому недостатньо швидко, по його думку, видали лист непрацездатності, кілька разів ударив лікаря по обличчю своїм посвідченням співробітника ОДА, кілька разів ударив її головою об шафу, а коли вона впала — побив ногами.  У результаті жінка не тільки отримала множинні забої, гематоми і струс головного мозку — у неї загострилися були захворювання хребта. крім того, в результаті пережитого стресу їй довелося пройти лікування у невролога і психіатра.

Відносно завгоспа Сумської ОДА, який, за чутками, і раніше дозволяв собі рукоприкладство, відкрили кримінальну справу за заподіяння легких тілесних ушкоджень. Як з’ясувалося, чоловіка мав погашену судимість і з 1993 року перебував на обліку в психіатра, за місцем проживання та на роботі його характеризували негативно як дуже конфліктну людину. Як він при цьому міг працювати в ОДА і з яких міркувань його взяли туди на роботу — вже навряд чи хтось дізнається.

Вивчивши всі обставини справи, суд засудив чоловіка до шести місяців арешту, а також він має відшкодувати лікаря 30 тис. грн. моральної шкоди і близько 3 тисяч — матеріальної.

http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: