Стали відомі подробиці ДТП на Харківській

24.02.2019

Як уже повідомляли «Сумські дебати»,  22 лютого, близько 23-ї години, на перехресті вулиць Харківської, Героїв Сумщини та площі Покровської сталася ДТП.

Як з’ясувалося, рухаючись вулицею Харківською в напрямку площі Покровської, 31-річний водій за кермом Skoda Superb проїхав на заборонний сигнал світлофора, після чого допустив зіткнення з транспортним засобом Chevrolet Lacetti, водій якого повертав, згідно із сигналом у вигляді зеленої стрілки в додатковій секції світлофора, з площі на вулицю Героїв Сумщини.

Охоронці порядку огородили місце автопригоди та побачили, що водій Skoda Superb має явні ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності свідків він пройшов огляд на стан сп’яніння, який зафіксував у нього 2,25 проміле алкоголю, що в понад 11 разів перевищує допустиму норму.

Надалі, інспектори оформили матеріали ДТП та склали на керманича Skoda Superb адміністративні протоколи за ст. 130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП та ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП, а також відсторонили його від керування легковиком.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: