У Ромнах грабували гаражі

25.02.2019

До працівників роменської поліції із заявою про крадіжку звернулася жителька райцентру. Жінка розповіла: невідомі зловмисники обікрали гараж її батьків, який знаходиться в одному із сіл району. Злодій проник у приміщення, пошкодив при цьому навісний замок, та виніс зварювальний апарат, дві болгарки та інструменти. 

«Зловмисника затримали працівники кримінальної поліції вже наступного дня, – коментує Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції. – Ним виявився 38-річний житель міста. Чоловік уже має судимість за скоєння крадіжок, більш того — у місцевому суді наразі слухаються справи по вчиненню ним аналогічних злочинів. Сам же підозрюваний у крадіжці зазнається, говорить, що того дня просто йшов до знайомого і дорогою звернув увагу на цей гараж. Не роздумуючи ані хвилини, швидко «зняв» замок і виніс все, що вважав більш-менш цінним. Частину викраденого він встиг збути, а решту наші працівники вилучили та повернули власнику».

У поліції за фактом крадіжки розпочате кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Злодію загрожує до 6 років ув‘язнення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: