На прес-конференцію в Сумах викликали поліцію

25.02.2019

Сьогодні до Сум прибув голова Всеукраїнської профспілки працівників МВС Ілля Кива. Він зустрівся з прокурором області Віталієм Матвійчуком, до якого довів позицію профспілки стосовно вручення підозри працівнику правоохоронних органів Сергію Шевчуку, який віддав наказ про затримання двох осіб  на пр. Курський. Також Ілля Кива провів прес-конференцію в Сумському прес-клубі.

На початку прес-конференції Ілля Кива підкреслив, що прибув до Сум не як кандидат в президенти від Соціалістичної партії України, а як голова профспілки. Він дійсно не агітував ні за себе, ні за когось з інших кандидатів, ні за партію. Але картину, яку намалював, – системні порушення закону «Про вибори» штабами Петра Порошенка по всій Україні (жодне з яких ще також не доведено у суді), – можна розцінювати як агітацію проти кандидата.

Найцікавіше було в кінці прес-конференції — на Іллю Киву і присутніх журналістів чекав сюрприз. Як повідомив голова Сумського прес-клубу Olexij Zakharchenko,  «поки Ілля Кива на прес-конференції у Сумський прес-клуб виступав на захист поліцейських, які нібито викрили мережу підкупу виборців, до поліції надійшла заява від місцевого жителя про те, що в даний момент у Сумський прес-клуб відбувається підкуп виборців…».

xpress.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: