Депутати «Відродження» вимагають повернути автобус сільським школярам

25.02.2019

Депутати фракції «Відродження» в обласній раді вимагають забезпечити школярів Охтирщини автобусом до навчальних закладів райцентру.

Нагадаємо, дітлахи, які мешкають у селах Климентове, Поділ, Сосонка, останні 10 років їздили до школи рейсовим автобусом, який курсував ділянкою Охтирка–Стара Іванівка. Однак через жахливий стан доріг з минулого навчального року перевізник відмовився обслуговувати маршрут.

«Тепер діти долають безліч перешкод. Більшості з них потрібно пішки пройти 3-5 км до автобусної зупинки в с. Климентове – жвавою трасою Суми–Харків, у зимовий період. Якщо поталанить сісти в маршрутку (що буває нечасто), то попереду в школярів – ще 9 км шляху. Чи не занадто складна у них дорога до знань?», – аргументував актуальність потреби депутат фракції «Відродження» Анатолій Тронь.

Разом із колегою-однопартійцем Юрієм Меєровичем обранець звернувся до голови Сумської ОДА з вимогою нарешті звернути увагу на проблеми сільських дітей та відновити перевезення на автобусному маршруті Охтирка– Стара Іванівка–Охтирка.

Відповідний запит був підтриманий депутатами на сесії обласної ради.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: