Департамент ресурсних платежів тріщить по швах

26.02.2019

Мешканці житлової багатоповерхівки на вул. Садовій, 33 у Сумах б’ють на сполох: їх будинок, на першому і другому поверхах якого у вбудованих нежитлових приміщеннях розташовані департамент ресурсних платежів Сумської міськради, і ще кілька установ (КП «СБТІ», приватний нотаріус і т.д.), знаходиться практично в аварійному стані.

Так, у коридорі департаменту, а також у внутрішній і зовнішній стінах уздовж першого і другого поверхів утворилися тріщини, які постійно розширюються і можуть привести до руйнування будинку. Мешканці та співвласники нежитлових приміщень вже зверталися до міського керівництва з цього питання, але поки ніяких заходів вжито не було.

Люди побоюються, якщо і в цьому році їх будинок не включать в титульні списки на капремонт, ситуація може стати критичною. Щоправда, які роботи потрібно провести для того, щоб зупинити утворення тріщин, і скільки грошей на це буде потрібно — поки невідомо. Залишається тільки сподіватися, що в цьому році справа нарешті зрушить з мертвої точки.

http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: