Гості приносять все більше проблем жителям Сумщини

26.02.2019

За минулу добу правоохоронці встановили особи чотирьох зловмисників, які скоїли крадіжки.

У Лебедині місцева поліція викрила 40-літню жінку, яка, перебуваючи вдома в гостях у своєї 50-річної знайомої, вкрала у неї 4000 гривень та жіночі чобітки. У тому ж Лебединському районі поліцейські розшукали 37-річну раніше судиму жительку одного із сіл, яка, знаходячись у гостях вдома у свого 40-річного знайомого, таємно викрала з його оселі гроші у сумі 1300 гривень.

У Великій Писарівці працівники поліції знайшли 39-річного місцевого жителя, який 22 лютого біля одного з кафе викрав велосипед «Аіст», що належить 55-річному чоловікові.

У Глухівському районі працівники поліції встановили особу 31-річного жителя села Соснівка, який, зірвавши навісний замок з дверей помешкання свого сусіда-односельця, проник всередину квартири і вкрав бензопилу, гроші в сумі 200 гривень та одяг. Частина викраденого у зловмисника вилучена.

За фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. У залежності від тяжкості скоєних злочинів зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: