Убивці немовляти винесли вирок

27.02.2019

Трагедія трапилася на Сумщині в травні минулого року. Мешканка села Андріяшівка, маючи одну позашлюбну дитину, ретельно приховувала другу вагітність від родичів і знайомих. На облік в жіночу консультацію вона не ставала, медоглядів не проходила. Коли відчула, що наближаються пологи, пішла в покинутий будинок, де і народила дівчинку вагою 2900 грамів. Породілля розірвала пуповину і накрила обличчя дитини ганчіркою. В результаті таких дій новонароджена померла.

Через деякий час жінка повернулася в покинутий будинок, щоб переконатися, що туди ніхто не заходив, але до тіла не наближалася. Немовля знайшла сусідка. Вона зайшла в літню кухню і виявила мертве тільце. Дитина була загорнута в рушник і прикрита старим одягом.

На суді жінка щиро розкаялася. Пояснила, що боялася сказати матері про вагітність, тому так вчинила з немовлям. Додала, що при народженні дитина не кричала. Обвинувачена була впевнена, що дитина народилася мертвою.

Її визнали винною в скоєнні злочину, передбаченого ст.117 КК, і позбавили волі на три роки з дворічним випробувальним терміном.

http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: