Псевдодиректор магазину виманив у продавчині всю готівку

27.02.2019

Про це розповіли в Роменському ВП.

До одного з магазинів міста зателефонував чоловік, представившись директором компанії, якій належить мережа крамниці. У розмові з завідуючою шахрай випитав, скільки грошей є в касі та попросив перерахувати сім тисяч йому на мобільний рахунок. Стурбована 27-річна продавчиня повної суми не мала, але боялася розгнівати «генерального», тож доклала ще й своїх зароблених. 

За іронією долі, відразу на електронну адресу крамниці, де працювала молодиця, надійшов лист із головного офісу. У повідомленні йшлося про те, щоб працівники ні в якому разі не перераховували гроші на вказаний у листі номер мобільного оператора: то були шахраї. 

Звіривши цифри з нещодавнім контактом, жінка зрозуміла, що втрапила до шахрайської пастки, і зателефонувала правоохоронцям.

З факту події відкрито провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. Слідство триває.

Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: