На сесії у Глухові знову не прийняли бюджет, а мер Терещенко ставив «ріжки»

27.02.2019

Запланована на 27 лютого сесія міської ради у Глухові знову не змогла розпочати свою роботу. Причина — одна і та ж, починаючи з грудня минулого року. Міський голова не оновлює списки депутатів міськради, через його незаконні дії опозиція, зокрема «Воля народу», втрачає трьох депутатів.

Голова фракції Юрій Бурлака прокоментував ситуацію, заявивши, що міський голова Мішель Терещенко і його «фантастична команда» перешкоджають новим депутатам стати до роботи. Опозиція вимагає включити в списки депутатів, які пройшли за списками після процедури відкликання попередніх.

«Нема жодного рішення суду, яке б забороняло нашим депутатам виконувати обов’язки. Щодо судів, на які посилається влада, то Галустян, Нанай і Попова у своїх позовах зовсім не просять визнати їх депутатами — вони просять визнати дії мера протиправними», — підкреслив опозиціонер.  Після чого депутати «Волі народу», БПП і УКРОПу покинули залу.

Цього разу мер Мішель повторив свій знаменитий «подвиг клоуна»: проходячи за спиною Юрія Бурлаки, він почав тицяти ріжки і навіть кривлятись.

https://nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: