На Сумщину прибули спостерігачі з Канади

28.02.2019

Голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО зустрівся з представниками канадської місії спостереження за виборами Президента та Парламенту України у 2019 році Крістіаном ГОЕЛЬ та Гульнарою МЕДЕУБЕКОВОЮ для обговорення питань щодо організації та проведення виборів

Наразі представники перебувають на Сумщині з метою спостереження за підготовкою та проведенням виборів, дотриманням чинного законодавства.

Микола Клочко розповів спостерігачам про стан готовності області до проведення виборів, матеріально-технічне забезпечення виборчих дільниць і наголосив, що головне завдання обласної влади – забезпечення проходження виборчого процесу у правовому полі.

«Ми докладемо максимум зусиль, щоб вибори Президента України на Сумщині відбулись належним чином. Ми не можемо допустити фальсифікацію, і дивлячись на сьогоднішню ситуацію, я можу сказати, що люди вже свідомі і намарно витрачати свій голос не будуть», – відмітив голова облдержадміністрації.

У розмові про політичну ситуацію в Україні Микола Клочко розповів про одну з ключових реформ – децентралізацію, пояснив ключові моменти і переваги особливо для органів місцевого самоврядування. Зокрема він продемонстрував карту-схему плану перспективного розвитку Сумської області.

Крістіан Гоель позитивно відмітив реалізацію реформи децентралізації. «Я впевнений, що така реформа повністю змінить загальну картину області на кращу», – зазначив представник.

Також представники подякували голові облдержадміністрації за дружній прийом та відмітили високий професіоналізм очільника області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: