У сумській мерії відповіли на петицію про ремонт дороги від Прокоф’єва до Пришибської

01.03.2019

Сьогодні, 1 березня, отримала відповідь міської влади електронна петиція Артема Голобородова «Відремонтувати дорогу від вулиці Прокоф’єва до Пришибської площі».

«Я створив вже третю питицію по цієй проблемній ділянці дороги, яка сполучає вулицю Прокоф’єва та Пришибську площу, а також скорочує відстань до мікрорайонів «Баси» та «Хіммістечко».

Мені відповідали, що питання на розгляді, коли я писав у 2017 році та у 2018 році відповіли: — як відремонтують, колись, вулицю Прокоф’єва.

Зараз, коли пришла відлига, подолати двісті метрів цієї ділянки для автовласників це подвиг, бо вода в калюжах місцями вищє капоту автомобіля. А при потраплянні води у двигун, двигун вийде з ладу. І хто буде за це відповідати — звичейно автовласник.

Нажаль мені не вдалося зняти як води підійшла до лобового скла при пересуванні автомобиля через цю перешкоду — не встиг.

Прошу місцеву владу відповісти як і в який термін мещканцям міста зможуть дочекатися нормального пересування власного транспорту, аварійного, швидкої допомоги, поліції.

А саме цікаве те, що мешканці вулиці Кринична, перекрили саморуч (за допомогою спецтехніки, бетонних плит та самого бетону) сток води і вся вода зберається саме в цієй великій ямі», — писав автор звернення.

«Повідомляємо, що Вашу електронну петицію https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1543 розглянуто, управлінням капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради підготовлено проект рішення виконавчого комітету Сумської міської ради «Про розгляд електронної петиції щодо здійснення ремонту дороги від вулиці Прокоф’єва до Пришибської площі та вжиття відповідних заходів з метою вирішення порушеного питання».

Даний проект рішення повинен пройти процедуру візування згідно з вимогами чинного законодавства та регламентів роботи відповідних органів місцевого самоврядування, після чого виконавчий комітет Сумської міської ради на черговому його засіданні приймає рішення про підтримку чи не підтримку даної петиції», — ідеться у відповіді мерії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: