Смерть малюка в ліфті: Яременко під особистим зобов’язанням до 3 квітня

01.03.2019

Директору департаменту інфраструктури Григорію Яременку, якого підозрюють у неналежному виконанні службових обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки у вигляді смерті людини, обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Справу слухали вчора в Зарічному районному суді Сум.

«Одночасно на підозрюваного накладено ряд обов’язків: прибувати за першою вимогою до слідчого прокурора та суду, не відлучатися з міста без дозволу слідчого прокурора або суду, повідомляти про зміну місця свого проживання та місця роботи, утримуватись від спілкування з потерпілими, також здати на зберігання до відповідних органів паспорт для виїзду за кордон. Дослідивши надані докази, на думку суду, є всі підстави для задоволення клопотання слідчого та застосування для підозрюваного найменш обтяжливого запобіжного заходу, а саме особистого зобов’язання» — сказала прес-секретар Зарічного районного суду Наталія Сидоренко.

Під особистим зобов’язанням директор департаменту інфраструктури залишатиметься до 3-го квітня.

Сьогодні суд відмовив у відстороненні Грирорія Яременка від посади, про що клопотав слідчий, оскільки з 3-го січня й так відсторонений від посади.

Підозру Григорію Яременко вручили 21-го лютого, після обшуків у Сумській міськраді. За інформацією прокуратури, Департаментом інфраструктури у 2017-2018 роках укладалися договори на капітальні ремонти понад 180 ліфтів, зокрема, й у будинку на вулиці Суруна, 32/1 у Сумах, де 2 січня у ліфті загинуло немовля.

UA:Суми

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: