Сумчанина, над яким знущалась патрульна, можуть посадити

01.03.2019

Чоловіка, який є потерпілим у кримінальній справі за обвинуваченням патрульної у перевищенні повноважень, можуть посадити під арешт на 15 діб. Таке стягнення йому загрожує через появу у судовому засіданні у нетверезому стані.

Учора поліція Сум склала адміністративний протокол на чоловіка за фактом його появи напідпитку в Зарічному райсуді Сум 20 лютого на попередньому засіданні.

Тоді працівники суду викликали поліцію, яка доправила потерпілого до наркодиспансеру. Результати освідування підтвердили, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Як з’ясувалося, у громадських місцях його ловили напідпитку вже втретє протягом року. Саме через це протокол на нього склали за ч.3 ст. 178 КУпАП. Ця стаття передбачає накладення штрафу від шести до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до тридцяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Нагадаємо: подія сталася 13 травня минулого року. Тоді патрульні поліцейські отримали повідомлення про те, що біля одного з будинків по вул. Олександра Аніщенка на лавці лежить чоловік у нетверезому стані. Аліна Ковальова обвинувачується в тому, що прибувши за вказаною адресою та будучи інспектором роти батальйону Управління патрульної поліції в Сумській області застосувала до чоловіка, який не чинив опір, заходи фізичного впливу. Зокрема вона наносила чоловікові удари ногою по правій гомілці, а також наступала взутою ногою на ступню потерпілого.

http://sumy.today/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: