Мерія Сум уникає громадського обговорення щодо реконструкції стадіону «Авангард»

01.03.2019

Про це йдеться на сторінці НАЦІОНАЛЬНИЙ КОРПУС СУМИ у Фейсбуці.

Сьогодні у міській раді відбулося громадське обговорення щодо реконструкції стадіону «Авангард», ініційоване Національним корпусом. На зустріч прийшли громадські активісти, тренери, будівельники, ЗМІ, проте представники міської влади проігнорували обговорення.

Вранці Національний корпус отримав відповідь на офіційне звернення щодо проведення заходу, в якій йдеться, що в цей день у даному приміщенні відбудеться обговорення проекту регуляторного акту – проекту рішення виконавчого комітету, тому провести захід неможливо.

Прес-служба мерії повідомила, що міський голова Олександр Лисенко та його перший заступник Володимир Войтенко сьогодні працюють за своїм робочим планом, а начальник Управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій Шилов зараз у відпустці та готовий обговорити це питання за тиждень. Тим самим Шилов відтягує час, адже тендер відбудеться 5 березня, вважають представники Національного корпусу.

Коли прийшла громадськість, кабінет був зачинений, ніякого обговорення не було. Виходить, міська влада просто уникає активістів та вирішення проблеми відновлення стратегічно важливого спортивного об’єкту міста.

«На реконструкцію стадіону був оголошений тендер на 12 мільйонів гривень, проте через великі об`єми, заявлені в умовах, жодна фірма у Сумській області не може взятися за таку роботу. Тобто з витрачених коштів на реконструкцію податок у декілька мільйонів піде в іншу область», — зазначив заступник голови Сумського обласного осередку Національного корпусу Олексій Єгоров.

Висловили своє незадоволення і спортивні тренери, не розуміючи доцільність реконструкції, адже, наприклад, результати чемпіонатів з легкої атлетики не зможуть зарахувати через нестандартні розміри стадіону.

«У понеділок 4-го березня о 8:00 ми винесемо дане питання на апаратному засіданні мера. Запрошуємо всіх небайдужих громадян, спортсменів та представників ЗМІ підтримати вирішення проблеми реконструкції стадіону «Авангард»», — пишуть на фб-сторінці НАЦІОНАЛЬНИЙ КОРПУС СУМИ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: