Яке взуття потрібно дитині навесні: 6 обов’язкових пар

04.03.2019

Весна – найскладніший сезон року в плані оновлення дитячого взуттєвого гардеробу. Адже погода в ці місяці може змінюватися ледь не щодня – і на кожну таку зміну потрібно мати окрему пару взуття.

Весна – найскладніший сезон року в плані оновлення дитячого взуттєвого гардеробу. Адже погода в ці місяці може змінюватися ледь не щодня – і на кожну таку зміну потрібно мати окрему пару взуття. Інакше ви не зможете забезпечити дитині комфорт і безпеку під час перебування на вулиці. Ось чому важливо завчасно попіклуватися про те, щоб у дитячому гардеробі був мінімальний взуттєвий набір. Що до нього входить?

Легкі напівчеревики

У перші холодні тижні, поки температура повітря не підійметься вище +10 градусів, дитині потрібні напівчеревики. Найбільш практичні варіанти – взуття зі шкіри чи нубуку. Вони зносостійкі і не потребують ретельного догляду. Стильне рішення – замшеві напівчеревики. Але враховуйте, що цей матеріал боїться вологи і вимагає щоденного догляду. Вибирайте взуття з міцним задником і рифленою підошвою.

Гумові чоботи

У дощові дні найкраще врятують легкі гумові чоботи для дітей. Вони можуть бути виконані з натурального каучуку чи штучного ПВХ. Перший матеріал міцніший і довговічніший, але дорожчий. Другий – дешевший і значно легший, але досить швидко зношується. Краще вибирати взуття без вшитих блискавок – через шви може просочуватися волога. Звертайте увагу на підкладку та устілки чобіт – вони мають бути виконані з натурального матеріалу: трикотажу чи вовни.

Класичні туфлі

Туфлі – must have дитячого взуттєвого гардеробу, адже вони підходять і для відвідування школи чи садочка, і для прогулянок, і для урочистих заходів. Оцініть асортимент інтернет-магазину Kasta, де представлені стильні дитячі туфлі на всі випадки життя. Традиційно найкращими матеріалами для дитячих туфель вважаються натуральна шкіра, еко-шкіра і замша. У взуття обов’язково має бути круглий широкий мис, супінатор і невисокі підбори – 0,5–1 см.

Прогулянкові кеди

Для сухої погоди, коли температура підійметься вище +18 градусів, варто придбати кеди – взуття на пласкій гумовій підошві. У них зручно бігати, стрибати й просто прогулюватися. Для середини весни можна підібрати шкіряні моделі, а для перехідного весняно-літнього періоду – м’які текстильні дитячі кеди. Їх головна перевага – велике розмаїття дизайну: взуття декорується тематичними принтами, аплікаціями, вишивками, контрастною шнурівкою.

Спортивні кросівки

Оптимальний варіант для спортивних занять і активних прогулянок – кросівки зі шкіри, текстилю чи мембранного матеріалу. У них має бути підошва з амортизаторами у зоні п’ятки, захищений еластичний мис і міцні протектори. Для дітей дошкільного віку краще купувати кросівки на липучках, а шкільного – на шнурівці з м’якою фіксацією.

Універсальні мокасини 

Мокасини – компромісний варіант між спортивним взуттям і туфлями для теплої погоди. Їхня головна особливість – специфічний крій: вони мають обід і вшивний язичок, який комфортно прилягає до ніжки. Для щоденного носіння краще вибирати замшеві чи зручні тканинні дитячі мокасини https://kasta.ua/market/detskie-mokasiny/. Традиційний декор для весняних моделей – рельєфні шви, бахрома і вишивка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: