На Сумщині сталося зухвале пограбування

04.03.2019

Роменською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 42-річного жителя Роменського району та 33-річного жителя м. Ромни, які пограбували свого товариша.

«Подія сталась 14 січня 2019 року близько 23.00 в Роменському районі. Обвинувачені, які до цього неодноразово попадали в поле зору правоохоронців, прийшли в гості до свого знайомого. Через деякий час між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку. Довівши потерпілому свою перевагу, чоловіки забрали з будинку телевізор та інші цінні речі. Викрадене склали на санчата, які знайшли на подвір’ї, та зникли в невідомому напрямку», – розповіла прокурор Роменської місцевої прокуратури Світлана Думал.

Дії обвинувачених кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, за попередньою змовою групою осіб) КК України. На вирок суду вони чекають під домашнім арештом. За скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: