Після корпоративу КП «Електроавтотранс» безвісти зник контролер

04.03.2019

У Сумах 9-й день шукають зниклого контролера ДЕПО. 32-річний Віталій Доценко зник після корпоративу 23 лютого, який разом із колегами із КП «Електроавтотранс» він святкував на природі в районі Басів.

Про це на лінію «102» наступного дня повідомила мати Віталія, інформує співробітник відділу комунікації ГУ Нацполіції в Сумській області Володимир Кузьменко. За його даними, матір зниклого розказала поліції, що 23 лютого її син пішов на роботу і до цього часу не повернувся. В останнє вона розмовляла з ним близько пів на сьому вечора 23 лютого, коли син перебував на так званому острівці на Басах, в районі пологового будинку.

Як повідомив Володимир Кузьменко, поліціянтами встановлено, що на Басах відпочивала компанія співробітників «Електроавтотрансу», які святкували 23-тє лютого, смажили шашлики, вживали алкогольні напої. Коли всі почали розходитись, Віталій Доценко нібито сказав колегам, що залишиться прибрати сміття. Після чого його ніхто не бачив.

За фактом зникнення сумчанина відкрили кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України — «умисне вбивство».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: