Сумській школі передали амбулаторію

05.03.2019

Депутати Сумської міськради погодилися передати приміщення на вул. Доватора, 42, в якому до недавніх пір розміщувалася амбулаторія, в оперативне управління та на баланс 5-й школі для розміщення початкових класів.

Нагадаємо, з проханням віддати школі це приміщення до міськради звернувся директор школи Борис Богодушко, до речі, теж депутат міськради. Він повідомив своїм колегам, що амбулаторія на Баранівці вже давно не працює, приміщення пустує і починає занепадати. Якщо воно все одно нікому не потрібно, то школі дуже навіть знадобилося б. Приміщення площею 283,3 кв. м розташоване приблизно в двохстах метрах від 5-ї школи, і там цілком можна розмістити початкові класи, невеликий спортзал і навіть різноманітні гуртки. За словами директора, 5-та школа зараз працює в дві зміни, і переведення початкових класів в окреме приміщення дозволило б організувати навчальний процес в одну зміну.

Профільна депутатська комісія, членом якої є і сам Богодушко, підтримала це питання практично одноголосно. А ось на сесії такої одностайності серед депутатів не виявилося, і з першого разу для прийняття рішення не вистачило одного голосу. Так що питання довелося повторно ставити на голосування, але в підсумку воно таки було прийняте.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: