Повага до літніх людей: Олександр Стрельченко провідав підопічних Охтирського будинку-інтернату

05.03.2019

«Повага до літніх людей – одна з головних цінностей людської моралі. Адже саме ці люди докладали свого часу максимум зусиль, щоб забезпечити наступним поколінням надійне та впевнене майбутнє. Тому ми сьогодні маємо дбати про громадян похилого віку», — зазначає депутат Сумської обласної ради, голова фракції Опозиційного блоку Олександр Стрельченко.

Із робочим візитом, аби дізнатися про проблеми старих людей, обласний обранець завітав до Охтирського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів.

Керівник закладу Віктор Токар розказав обласному обранцю, що в будинку-інтернаті перебуває 120 людей із Великописарівського, Охтирського, Тростянецького та Лебединського районів. 80% з них – учасники Великої Вітчизняної війни, ветерани.

Віктор Михайлович показав установу, спільно з депутатом обговорили проблеми, і шляхи їх вирішення. Основні питання – фінансові.

Олександр Стрельченко поспілкувався і з підопічними інтернату. Вони розповідали свої життєві історії, згадували минуле, дякували за те, що депутат приїхав їх провідати.

«Всі люди похилого віку потребують допомоги. На жаль, наша держава ставить їх на грань виживання. Тому ми маємо змінити політику щодо ветеранів. Треба приділяти їм більше уваги, створити більш достойні умови перебування у інтернаті і покращити матеріально-технічну базу. Я обіцяю, що ми над цими питаннями працюватимемо», — наголосив Олександр Стрельченко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: