У дітей з «Крутіше всіх» — суцільна «П’ятниця»!

05.03.2019

Зовсім скоро глядачі «Інтера» стануть свідками справжніх чудес, які продемонструють на сцені талант-шоу «Крутіше всіх» розумні й обдаровані діти! Вже в цю суботу, 9 березня, о 20:30 стартує четвертий сезон проекту. Напередодні прем’єри в ефір радіо «П’ятниця» повертається рубрика «Чудо-діти з Андрієм Доманським».

«Мене тішить той факт, що кількість талановитих дітей з кожним роком зростає, — говорить ведучий проекту «Крутіше всіх» на «Інтері» та рубрики «Чудо-діти» на радіо «П’ятниця» Андрій Доманський. — Більш того, учасники попередніх сезонів нашого талант-шоу не зупиняються, вони досягають нових успіхів, освоюють нові хобі та знову приходять до нас в студію. Таких ми люблячи називаємо — «наші другорічники». Вони — одні з найуспішніших, найяскравіших зірочок програми».

Андрій, як досвідчений батько і незмінний ведучий дитячого талант-шоу, який особисто випробував всі принади і труднощі різних дитячих захоплень на собі, в нових випусках рубрики «Чудо-діти» розповість про юні обдарування, які вразили його і всю країну в минулому сезоні талант -шоу. Наприклад, чи знаєте ви, що 11-річний Микита Бичков і 8-річна Катя Бускандзе з Харкова перед виходом на сцену «Крутіше всіх» підкорили глядачів американського талант-шоу і прославилися на весь світ? Вони не тільки самі юні повітряні гімнасти України, а й світові знаменитості. Відео їх виступу в соцмережах вже набрало 37 млн переглядів! Або що в Україні живе єдина дитина, яка отримала диплом італійського кулінарного інституту IFSE? Це 13-річний Данило Ківа. Його довго не хотіли брати на навчання, говорили, що хлопчик дуже малий, але Данило домігся свого. Коли маститі викладачі побачили, як віртуозно хлопець поводиться зі спаржею, і почули, якими знаннями про кулінарію він володіє, то перестали робити знижку на вік і спілкувалися з ним на рівних!

«Сучасні чудо-діти — це не тільки талант, але і характер, — каже продюсер радіо «П’ятниця» Анна Свиридова. — Коли ми, дорослі, дізнаємося про те, яких успіхів вони досягають у свої 4, 5, 6 років, — це вражає. І надихає! І навіть змушує переглянути своє життя!»

Слухайте нові випуски рубрики «Чудо-діти з Андрієм Доманським» на радіо «П’ятниця» о 7:30 і 13:30, щодня, крім неділі. І дивіться новий сезон талант-шоу «Крутіше всіх» — з 9 березня щосуботи о 20:30 на «Інтері».

 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: