У Сумах накрили наркопритон

05.03.2019

Працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП області під процесуальним керівництвом Сумської місцевої прокуратури, за підтримки співробітників роти особливого призначення виявили в одній із приватних квартир обласного центру наркопритон. Власник житла, 33-річний сумчанин, уже довгий час ін’єкційно приймає самостійно виготовлений опій ацетильований.

На момент візиту правоохоронців у нього в квартирі перебували ще двоє громадян. Як припускають співробітники поліції — господар квартири не тільки сам приймає свій «продукт», а й реалізує його іншим наркозалежним, які споживають його в цій же квартирі.

«Наші співробітники в ході обшуку вилучили посуд та інгредієнти для виготовлення наркотичної речовини «опій ацетильований», а також уже готову речовину, розфасовану в кілька медичних шприців, — коментує ситуацію Олександр Ройко, т.в.о.начальника УПН ГУНП області. — До того ж, було виявлено та вилучено та близько 20 грамів марихуани. Зараз слідчі в рамках відкритого за ознаками ч. 2 ст. 317 КК України все вилучене направляють на експертне дослідження. Що стосується організатора притону — вирішується питання про затримання його в порядку ст. 208 КПК України і оголошення повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України».

Після проведення всіх необхідних слідчих дій буде прийнято рішення і про відкриття додаткових кримінальних проваджень — за ст. 307 і 309 КК України, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: