У двох школах знайшли порушення санітарних норм

06.03.2019

У період з 18 по 22 лютого спеціалістами відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Краснопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області були проведені планові перевірки Малорибицької і Великорибицької філії Миропільського НВК.

Були виявлені порушення вимог санітарного законодавства, які суттєво впливають на дотримання санітарного і протиепідемічного режимів у закладах.

Проведений аналіз проходження працівниками закладів періодичних медичних оглядів, правил прибирання приміщень з застосуванням дезінфекційних засобів, опитування працівників закладів на знання діючих нормативних документів по дотриманню санітарно-гігієнічного і протиепідемічного режимів в закладах і практичне застосування їх в роботі.

За результатами проведених перевірок на посадових осіб накладено два адміністративні стягнення, видані розпорядчі документи про усунення виявлених порушень. Голові Миропільської сільської ради направлений лист стосовно виявлених фактів та необхідності підвищення уваги до умов функціонування дитячих навчальних закладів, покращення їх матеріально-технічного стану, профілактики харчових отруєнь.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: