У Сумах відбувся конкурс краси для тих, кому за 70

06.03.2019

У Сумах відбувся конкурс краси для учасниць із категорії 70+.

До дефіле готувалися протягом місяця, аби представити свої вміння на розсуд публіки та журі. Подібний конкурс у Сумах уперше.

Тут усе, як на справжніх конкурсах краси. Поважне журі із сивочолих джентльменів, вболівальники, завдання.

Десять конкурсанток по черзі виходять для дефіле. До нього всі старанно готувалися із тренером.

«Це для них вперше, це рухи під танець, необхідно було імпровізувати… де стати, де повернутися, ну взагалі, я вважаю, що вони справилися з цією задачею», — говорить інструктор з трудової адаптації соціального центру «Берегиня» Ірина Дмитренко.

Розминаються перед наступним дефіле у національних костюмах та підсумовують результати першого завдання.

Першим був кулінарний конкурс. Нам дали список продуктів і треба було вгадати, що за страву можна з них приготувати. Мені випало: фарш, картопця, цибуля… це тефтельки. Я вгадала», — розповіла учасниця конкурсу краси Галина.

Більшість – колишні медики, вчительки, які пропрацювали понад 50 років. Тепер — на заслуженому відпочинку, але продовжують вести активний спосіб життя — відвідують центр соціальної реабілітації. Найстаршій учасниці конкурсу краси – майже 85 років. Утім, всі тримаються гідно, із виструнченою поставою.

Вальс — це одне з найскладніших завдань конкурсу. Утім, усі без виключення з ним справилися на найвищому рівні. Переможених у цьому незвичайному конкурсі краси не було — лише переможниці.

http://spec-kor.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: